Hemlösa

Nu har vi flyttat ut ur vår lägenhet. Det känns faktiskt bara bra. Vi har trivts otroligt bra där de här fem åren, men nu var det dags för något nytt.

Nu bor vi tillfälligt i tre veckor. Den 15 juni får vi  tillträde till huset och då blir det lite målning innan vi flyttar in.

Jag vet att jag lovat fler bilder på huset, men de ligger på datorn som är nerpackad. Så jag tar bilder när vi flyttat in istället och visar er.

Maja har förresten Sharlakansfeber. Blev dålig natten till måndag. Hon är mycket bättre nu.

Och igår fick vi den fantastiska nyheten att Elin fått plats på den förskola vi helst ville ha i augusti. Helt perfekt! känns tråkigt att lämna vårt kära Blomstergatan, men den här gången flyttar vi för långt för att kunna vara kvar där. Men det kommer inte bli lätt. Vi känner varenda fröken på varenda avdelning och varenda litet hörn i lokalerna efter sex år där (5 år med Maja och 1 med Elin). Och de är så fantastiska och engagerade. jag hoppas verkligen att det är likadant i Halla. Men det får man ju tro.

Nu kommer Maja och Elin gå i förskola och skola i husen bredvid varandra bara några få hundra meter från vårt hus. Tänk hur fint allt kan ordna sig ibland.

image

Snart ses vi igen huset!

3 reaktioner till “Hemlösa”

  1. Ja, man kan ju hoppas på att vi tycker om det, att det blir ett bra pris och att vi är de som får köpa det i såna fall 🙂 Mycket som ska klaffa… Men definitivt en bloggfika 🙂

Lämna en kommentar